Si am gasit cateva explicatii

Categorie grea in actiune online dating

Acesta este un criteriu obiectiv. Poate sa nu se implineasca.

Odata cu invazia lumii virtuale se citeste tot mai putin Cuvantul lui Dumnezeu. Deci, tu trebuie sa cunosti voia morala a lui Dumnezeu. Asa cum zicea unul dintre romi, ca ceea ce n-a reusit nici o autoritate si n-ar fi reusit nimeni in lume, a reusit Dumnezeu.

Asta nu convine la foarte multi si imi pare rau sa fac aceasta remarca. Dar am mai gasit inca un motiv pentru care credinciosii cauta rar calauzirea lui Dumnezeu si anume spiritualismul. Cand este vorba de decizii non morale, obiectivul credinciosului este sa ia decizii intelepte, pe baza potrivirii sau folosirii. Astazi este o invazie de inlocuitori pentru religia adevarata.

Interzicerea, bataia, inchisoarea, persecutia, si chiar pierderea vietii, nu i-a oprit pe oameni sa se pocaiasca si sa devina crestini. Acestea trei caracterizeaza orice fiinta personala. Si ei au adus o lumina si vreau sa v-o impartasesc, legata de o distinctie in voia lui Dumnezeu- modul, adica, in care lucreaza voia lui Dumnezeu. Un motiv pentru care ideia calauzirii, dupa voia lui Dumnezeu este straina astazi, se datoreaza ignorarii dimensiunii supranaturale, metafizice, spirituale a vietii crestine.

Vedeti, voia morala a lui Dumnezeu pe care o gasim in Biblie nu este cea care decide. Ratiune, sentimente si vointa. Lui sa-i fie toata slava in vecii vecilor.

Pentru ca, cu cat presezi mai mult, Biblia spune ca Il vei ispiti pe Dumnezeu si Dumnezeu pedepseste ori de cate ori cineva Il ispiteste pe El. Rugaciunea este un mijloc pe care Dumnezeu ni l-a pus la dizpozitie. Adica, chiar daca noi cunoastem principiile biblice, nu inseamna ca ti se anuleaza personalitatea, puterea de decizie.

Aceasta voie nu poate fi cunoscuta decat dupa ce ea s-a implinit. Cadrul este dat doar simplu de Cuvantul lui Dumnezeu. Nu vrea sa-ti spuna ce sa faci exact.

Vei deveni un relativist- adica nu vei mai crede in absoluturi, valori absolute. Cam asa lucreaza principial Cuvantul lui Dumnezeu.

Dar stim dorinta lui Dumnezeu pentruNumai sa schimbi

Numai sa schimbi lucrurile, evenimentele. Dar stim dorinta lui Dumnezeu pentru noi. Buy next round of drink But as always, deliberately losing the game, will show alternative images. Asta este atitudinea corecta. Aceasta va aduce o decadere in viata ta spirituala pentru ca Dumnezeu a hotarat, El insusi acest mijloc pentru ca sa cunosti voia lui Dumnezeu.